MALATYA / YEŞİLYURT - Şehit İbrahim Tanrıverdi Anadolu Lisesi

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Dosyaları

Nis

Şehit İbrahim Tanrıverdi Anadolu lisesi iftar da buluştu. Şehit İbrahim Tanrıverdi Anadolu lisesi Disiplin  ve Onur kurulu öğrencilerimizi ceza ile disipline etmekten ziyade, ödüllendirmenin önemine vurgu yaparak onur belgesi alan öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nis

Okulumuz 11 / A Sınıfı öğrencilerinden Rabia Nur YARAR 2024 yılı En Başarılı Sporcularından biri olarak seçildi.

Nis

Okulumuz öğrencileri Wushu spor dalında Erkeklerde Türkiye birinciliği, Kızlarda Türkiye birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü elde ettiler.

06 Mart 2024 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Kas

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da öğretmenlerimiz Mehmet Toprak, Kader Solmaz Akyiğit ve Fatma Avcı Çolak koordinesindeki öğrencilerimiz, Yüce Önder Atatürk’ü Anma Programı düzenledi.

Atam sen rahat uyu. Vefatının 85. yılı ve Cumhuriyetimizin 100.yılında bekçisiyiz biz hürriyetin; bekçisiyiz Cumhuriyet’in.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladıkları programda Cumhuriyet yönetiminin nitelikleri ve ülkemize kazandırdıkları üzerinde duruldu.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılına Sayın Bakanımız Yusuf Tekin'i dinleyerek başladık.

Haz

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 2 bin 200 konteynerden oluşan ve yaklaşık 10 binden fazla depremzedeye barınma imkanı sunan Teknokent Geçici Konaklama Merkezi'nde ailesiyle kalan lisemiz öğrencisi Çiğdem İyem, Konteynerkent Eğitim Kampüsü'nde öğrenimine devam ediyor.

10 yaşından bu yana resimle ilgilenen ve ders aralarında bile resim çizen ve çalışmalarını ailesiyle kaldığı konteynerde de sürdüren İyem, deprem öncesinde ve sonrasında yaptığı 30 karakalem çalışması ile Teknokent Geçici Konaklama Merkezi'nde sergi açtı.

Kas

Okulumuz kız ve erkek hentbol takımlarımız il birincisi olmuştur.